Onurr

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI GENÇAY MUHTARLARI DİGEM’DE AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI

DİDİM BELEDİYE BAŞKANI GENÇAY MUHTARLARI

DİGEM’DE AKŞAM YEMEĞİNDE AĞIRLADI

19 Ekim Muhtarlar günü nedeni ile Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim’in mahalle muhtarlarına Didim Gençlik Merkezi (DİGEM) de akşam yemeği verdi

Muhtarlar günü nedeni ile düzenlenen akşam yemeğine Başkan Gençay’ın şehir dışında olduğundan, Başkan Vekili Sevil Şahin, Başkan Yardımcısı Kaan Topçuoğulları, CHP İlçe Başkanı Aşkın Atlı ve yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Doğan ve yönetimi, CHP Meclis üyeleri, 15 mahalle muhtarı ve eşleri katıldı. Balat Mahalle Muhtarı Mahir Başer Cenazesi olması nedeni ile katılamayacağını bildirdi.

Başkan Vekili Sevil Şahin, “Mahallelerimizin gözü, kulağı ve sesi olarak, vatandaşlarımızın sorunlarını en iyi sizler biliyor ve bizlere aktarıyorsunuz. Gösterdiğiniz fedakarlık ve özveri sayesinde mahallelerimiz daha yaşanabilir hale geliyor. Didim Belediyesi olarak, her zaman sizlerle iş birliği içinde, ortak akıl ve çözüm odaklı bir anlayışla çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte Didim'i daha da güzel bir yer yapmak için üzerimize düşeni yapmaya kararlıyız. Bugün vesilesiyle, Muhtarlar Günü'nüzü birkez daha kutluyor, sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı. 

Konuşmanın ardından Didim’de yıllardır muhtarlık görevi yapan Yeni Mahalle Muhtarı Şaban Tokmak ve Didim’in tek kadın muhtarı olan Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Özlem Dinçsoy’a plaket takdim edilirken, yemeğe katılan muhtarlara da belediyenin hazırlamış olduğu hediyeler verildi.

HÜRAYDIN HABER