Onurr

BAŞKAN GENÇAY’DAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

BAŞKAN GENÇAY’DAN ÇOCUKLARA SÜRPRİZ

 

Didim Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde Atatürk İlkokulu’nun bahçesine yapılan oyun parkının çalışmaları tamamlandı. 900 m2 yeşil alan, mini basket alanları, dinlenme alanları, zemin oyunları, yürüyüş ve koşu alanları ve çocuk oyun alanlarının yer aldığı 2287 m2 park çocukların kullanımına açıldı.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Atatürk İlkokulu’nda okuyan çocuklara sürpriz yaparak okul bahçesindeki parkta etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Meclis üyeleri ve Atatürk ilkokulu öğrencileri katıldı.

Yüz Boyama, Palyaço Gösterileri ve birbirinden güzel etkinliklerin gerçekleştirildiği park alanında öğrenciler park için Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay’a teşekkür etti.

Etkinlikte çocuklarla buluşan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, “Atatürk İlkokulu ve Anaokulu Parkı’nda düzenlediğimiz etkinliklerde çocuklarımızla birlikte keyifli anlar yaşadık. Eğitime ve çocuklarımızın gelişimine katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.