Onurr

SPORDAN DÖNERKEN SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

SPORDAN DÖNERKEN SOKAK KÖPEĞİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Didim İlçe Gençlik Spor Müdürlüğünün futbol çalışmalarına katılan ortaokul öğrencisi F. antrenman dönüşü arkadaşları ile evine gelirken yolun kenarında bulunan bir köpek tarafından aniden saldırıya uğrayarak yaralandı.

Akşam saatlerinde Saldırıya uğrayan çocuğun bacağının baldır kısmından ısıran köpeği arkadaşları kovalayarak daha büyük zarar vermesini önlediler.

Olay yerine gelen ambulansla Didim Devlet Hastanesi acil servisine götürülen çocuğa burada müdahale yapılarak gereken pansumanı yapıldıktan sonra tedbir amaçlı aşıları yapılarak küçük çocuk ailesine teslim edildi.

Anne Selma olayla ilgili olarak;” bende hayvan sever bir insanım, benimde evimde kedim, iş yerimde beslediğim sokak hayvanları var. Fakat böyle başı boş ve saldırgan köpeklerin Belediyemiz barınağında ıslah edilmesi gerekmektedir. Herkesin empati yapmasını beklerim. Kendi çocuğunuza saldırsa bir hayvan siz ne yapardınız.” Diyerek sokak hayvanlarının tedavi, rehabilitasyonlarının ve kısırlaştırmasının yapılmasını istedi.

HÜRAYDIN HABER