Onurr

DİDİMDE CİĞERMİ YİYECEKSİN İŞTE ADRESİ

DİDİMDE CİĞERMİ YİYECEKSİN İŞTE ADRESİ

Didim’de ciğer yemek isteyen, ciğerin ustası 21 Diyarbakır Ciğercisine mutlaka yolu düşmeli.

Altınkum da bir yıla yakın bir zamandır hizmet veren 21 Diyarbakır Ciğercisi, geçtiğimiz gün Didim yerel basınına ciğer şiş ve kuzu eti şişini tanıtarak bu konuda tek ve iddialıyız dediler.

Güzel bir mekanda Didimlilere hizmet veren 21 Diyarbakır Ciğercisi, Altınkum Barış 2 kafenin karşısında, mekanın deniz manzarası eşliğinde, hizmet kalitesi ve harika ciğer şişin yanı sıra et ürünleri çeşitliliği ile iddialarında ne kadar haklı olduklarını gösterdiler. Ciğerin yumuşaklığı, pişme süreci ve lezzeti basın mensuplarınca da beğeni aldı.

Hazırladıkları karışık şiş menüsü ile gazetecilerden de tam not alan mekan işletmecisi Serap Kızılay;” biz et ürünlerimiz ve özellikle ciğer şişimizle Didimlilerin takdir ve beğenisini almaktayız. Ürünlerimizi titizlikle seçmekte ve hizmet kalitemizle iddiamızı ortaya koymaktayız. Basın olarak sizlerin de beğenisini almış olmak bizleri mutlu etti. Mekanımızda gündüz ve gece, ayrıca paket servis olarak Didimlilere hizmet vermekteyiz. Ailece gelip gönül rahatlığı ile günün ve gecenin keyfini yaşamak İsteyen misafirlerimiz rakısını alıp gele bileceği gibi, bu hizmeti de işletmemizden cüzi bir fiyatla almaktadır. ” Açıklamasında bulundu.

Rezrevasyon ve Paket Servis Telefon: 0535 693 2009 & 0505 041 9409

HÜRAYDIN HABER