Onurr

ALLTOUR ACENTELERİ DİDİM GEZİSİ

ALLTOUR ACENTELERİ DİDİM GEZİSİ

Alman Tur Operatörü Alltour’a Bağlı Acenteler Didim’de.

Alman Tur Operatörü Alltour’a bağlı Almanya’da faaliyet gösteren yüze yakın acente bölgemize yaptıkları bilgilendirme gezisinde Didim’deki otelleri inceledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş ve Yönetim Kurulu Üyesi  Serhat Cengiz Alltour’un Türkiye operasyonlarını yöneten Libero Tour Sahibi Yaman Eroğlu, Ege Bölge Müdürü Orhan Kangül, Alltour yetkililerinden Batı-Kuzey Bölge Müdürü Bettina Fenzlein, Kuzey Bölge Müdürü Yannick Umlauf, Türkiye Kontrat Müdürü Aynur Derin ile Laur Hotel Genel Müdürü Ferhat Aydın'ın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Alltour yetkilileri ve acente temsilcilerine hoş geldiniz diyen Erbaş, İlçedeki turizm yatırımlarına ve turizm potansiyeline dikkati çekti. Tarihi ve doğal güzelliklerine atıf yaparak Kültür ve Turizm Bakanlığının projesinden bahsetti. Didim’in Ülke turizminin yükselen bir değeri olduğunun altını çizerek Almanların Didim’e duyduğu ilgiye sık sık şahit olduklarını vurguladı. Bilgilendirme gezisine katılan acentalara Didim Ticaret Odasının hazırladığı hediyeleri takdim etti.

Batı-Kuzey Bölge Müdürü Bettins  Fenzlein firma olarak Türkiye turizmine çok önem verdikleri ve bu bağlamda Didim'e odaklandıklarını belirtti.

HÜRAYDIN HABER