Onurr

ÖDÜLLÜ BERBERLERDEN DİDİMDE MASTER CLASS SAÇ KESİM SEMİNERİ

ÖDÜLLÜ BERBERLERDEN DİDİMDE MASTER CLASS SAÇ KESİM SEMİNERİ

23 Haziran Pazar günü Aytaç Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinde Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Didim Ticaret Odası işbirliği ile MASTER CLASS saç kesim ve renklendirme semineri düzenlendi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odasının katkıları,  Didim Ticaret Odasının destekleri ve özel sponsorların girişimleriyle Didim’de berber ve kuaförlere yönelik master class eğitimi düzenlendi. Etkinlikte katkı sunanlara teşekkür plaketi verildi.

Didim Ticaret Odası Kültür merkezinde verilen eğitime Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Belediye Başkan yardımcısı Aydan Aşık Turgut, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul, Aydın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Serhan Avşar, Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek, Belediye meclis üyesi Erkan Karakış ile sektör temsilcileri katıldı.

Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Hatice Gençay, İlçede faaliyet gösteren iki genç kuaför esnafının elde ettiği başarıları duyduklarını belirterek, esnafın gelişmesi noktasında Belediye olarak her zaman yanlarında olacakları mesajını verdi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şerif Erul; “ Berber ve kuaförlerin insan hayatında önemli bir yeri bulunmaktadır. Pozitif yaşamda bu meslekler geçekten çok önemli. etkinliği düzenleyen esnafların elde ettiği başarılarla gurur duymaktayız. Programda emeği geçen Odamız esnaflarından Semih SAKAROĞLU ve eşi Nagihan SAKAROĞLU, saç kesim eğitmenleri Onur Özden, Bekir Telli’ye, programa katılım sağlayıp bizleri onurlandıran Didim Belediye Başkanımız Hatice Gençay, Başkan Yardımcısı Aydan Aşık Turgut , Meclis Üyesi Erkan Karakış, Aydın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Serhan Avşar ve Söke Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Yılmaz Demiryürek’e teşekkür ediyoruz.” dedi

Aydın Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Serhan Avşar ise mesleki gelişim noktasında bu tür eğitimlerin önemine değinerek, teknolojik anlamda sınırsız bir gelişime sahip olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından Başkan Gençay ile Oda başkanlarına katkıları için teşekkür plaketi verildi. Ardından eğitime sponsor olan firmalara ve şahıslara da teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından semineri düzenleyen Onur Özden ve Bekir Telli master class bir esnaf olma noktasında attıkları adımları, katıldıkları yarışmaları ve yeni saç stilleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

HÜRAYDIN HABER