Onurr

DİDİM’DE YEŞİL ALANLAR PIRIL PIRIL

DİDİM’DE YEŞİL ALANLAR PIRIL PIRIL ÜCRETSİZ ŞEMSİYELE YERLERİNİ ALDI

Didim Fevzipaşa mahallesinde bulunan Beyazkum Halk Plajı ve Akbük’te  bulunan Soğuksu halk plajlarına Didim Belediyesi tarafından ücretsiz olan şemsiyeler yerleştirilerek halkın hizmetine sunuldu.

Ekipler kentin her köşesinde çalışmalarıyla bu alanları pırıl pırıl hale getiriyor.

Didim Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yer alan yeşil alanlar ile oyun parkı alanlarındaki çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Didim Genelinde çalışmalarına hız veren Didim Belediyesi Oyun Parkı ve Yeşil Alanlar da yaptıkları eş zamanlı olarak ot biçme ve temizlik faaliyetleriyle tertemiz ve pırıl pırıl ortamlar yaratırken, Akbük Kıyı şeridinde yer alan Bisiklet ve yürüyüş yoluda tamamlanarak hizmete açıldı.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay “ Fevzipaşa mahallesi Beyazkum ve Akbük soğuksu mevkinde bulunan Soğuksu Halk Plajlarımıza ücretsiz şemsiyelerimizi yerleştirdik, Akbük mahallemizin kıyı şeridinden başlattığımız ve kısa süre içerisinde tamamladığımız bisiklet ve yürüyüş yolumuzuda tamamlayarak hizmete açtık kentimize hayırlı olsun. İklim değişikliğine karşı çevreci, ekonomik ve sürdürülebilir çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımıza keyifli tatiller diliyorum ” dedi.

Takıp Takıştırmayı Sevenlerin Adresi 

Medusa Takı Stantları, Apollon Takı Stantları ve Sanat Sokağı Engelsiz Stantları'nda el emeği göz nuru birbirinden güzel ürünler üreticileri tarafından Apollon tapınağı çevresinde yerlerini aldı.

Kolyelerden küpelere, ahşap işlemelerden çantalara, halhallardan örgülere kadar aradığınız her şeyi bu stantlarda bulabilirsiniz.

Hüraydın Gazetesi Bülent ESER