Onurr

DİDİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJLERİ BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KARNE SEVİNCİ

DİDİM AMERİKAN KÜLTÜR KOLEJLERİ

BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİLERİNİN KARNE SEVİNCİ

Didim Amerikan Kültür Kolejlerinde karne sevinci yaşandı.

İlkokul Birinci sınıf öğrencilerinin, öğretmenlerinin nezaretinde hazırlamış oldukları yıl sonu etkinliğinde, minik öğrencilerin başarılı gösterileri velileri tarafından takdirle karşılandı.

Okul Müdür Yardımcısı;” çocuklarımız yıl sonu etkinliğine canla başla hazırlandılar. Gösterdikleri çaba takdire şayan. Sizlerde olabilecek küçük hatalarında hoş görü ile yaklaşarak alkışlarınızla destek olunuz. Ben tüm minik öğrencilerimize hayatları boyunca alacakları eğitimlerde, hayatlarının her döneminde, Yapacakları her işlerinde ve kararlarında başarı diliyorum.” Dedi.

Büyük insanlar gibi gösterilerine hazırlanan öğrenciler, yaptıkları etkinlikte tüm dikkatlerini gösterilerine vererek yanlış yapmama çabası ile mükemmeli sergilediler. Velileri tarafından sık sık alkışlarla takdir edilen öğrencilere gösterilerinden sonra karneleri verilerek eğitim hayatlarının ilk başlangıcı olan birinci sınıftan mezun olarak ikinci sınıf öğrencisi olmanın gururu ile karnelerini aldılar.

2023-2024 eğitim öğretim süreçlerinde her sabah sınıflarına girmeden önce okul bahçesinde toplanarak Andımızı okuyup derse başlayan öğrenciler, Atalarının çizdiği yolda, gösterdiği ilke doğrultusunda derslerini büyük bir dikkat ve bilinçle tamamlayarak, önlerindeki 2024-2025 eğitim süreçlerine devam edecekleri sözünü vererek yaz tatillerine başladılar.

HÜRAYDIN HABER