Onurr

FF 2. Lig Kırmızı grup Takımlarından Nazillispor A.Ş.‘nin Çilesi Bitmiyor

FF 2. Lig Kırmızı grup Takımlarından Nazillispor A.Ş.‘nin Çilesi Bitmiyor

 Nazillispor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Elazığspor karşılaşması için yol çıktı. Nazillispor takımı, 1256 kilometrelik yolu otobüsle gidip gelecekler.

Nazillispor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’un 3.haftasında deplasmanda oynayacağı Elazığspor maçı için Nazilli’den yola çıktı.

Elazığ Stadyumu’nda 14 Eylül Cumartesi günü saat 19:00’da oynanacak karşılaşmaya Nazillispor, maddi imkansızlıklar nedeni ile otobüsle gidiyor.

Teknik heyet ve futbolcular, yaklaşık 20 saat süren ve 1.256 kilometreden oluşan yolu kara yolu ile gidecekler. Dün akşam saatlerinde yola çıkan Nazillispor kafilesi bugün Elazığ’a ulaşacak. Siyah Beyazlılar, 1 gün dinlendikten sonra ter idmanı sonrasında da Cumartesi günü maça çıkacaklar.

Nazillispor ekibinde yeni transferler stoper Furkan Balaban, orta saha Oğuzhan Kayar ve Uygar Mert Zeybek de maç kadrosunda yer alan isimler oldu.

Teknik Direktör Özkan Kılınç, “Biz Nazillispor ekibi olarak çok zor bir süreçten ve dönemden geçiyoruz. Yavaş yavaş kadromuzda şekilleniyor. Aramıza yeni ve tecrübeli oyuncular katılmaya başladı. Çok çalışıyoruz. Oyuncularımızın tümü de çok çalışıyorlar. Tabi ki bizim de hedefimiz her takım gibi sahada kazanmak olacak puan ve puanlar almak olacak. İnşallah bunu da bu zorlu maçımızda başaracağız. Nazilli’ye de puan ve puanlar ile döneceğiz. Ben oyuncularıma güveniyorum. İlk puan ve puanlarımızı da bu zorlu Elazığ deplasmanında almayı başaracağız. Artık puanlarla tanışmak istiyoruz” dedi.

HÜR AYDIN GAZETESİ - BAHATTİN ALBAYRAK