Onurr

DİDİM SANAT SOKAĞI SALSA DANS ETKİNLİĞİ İLE ŞENLENDİ

Didim Sanat Sokağı Dans Etkinliğiyle Renklendi

Didim Belediyesi tarafından Altınkum sanat sokağında düzenlenen latin dansları etkinliğine katılım yüksek oldu.

El emeği ürünlerin satıldığı sanat sokağındaki ortama, hareket getirilmesi amacıyla düzenlenen latin dans etkinliği, renkli görüntülere sahne olurken vatandaşlar tarafından da ilgiyle izlendi.

Yapılan dans gecesi etkinliğe Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, CHP İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Belediye Başkan yardımcısı Aydan Aşık Turgut, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha, CHP ilçe yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik öncesi ve esnasında bazı vatandaşlar latin dansları oynayarak vakit geçirdi. Ardından Didim Dans Evi Latin danslar topluluğu oynadıkları oyunlar ile izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Başkan Gençay “ Uzun süredir sessizliğe gömülmüş sokaklarımızı, sanat ve el emeği ile canlandırdık. Sanatın ve kültürün buluştuğu etkinliklerimiz artarak devam edecek.”dedi

Gençay daha sonra stantları gezdi. hem vatandaşlarla hem de bölgedeki esnaflarla sohbet eden Gençay Bir standda el emeği işlemelerini yapan esnafın ürünlerinin satışını yaparak akşam siftahı yapmasına yardımcı oldu. Daha sonra hatıra fotoğrafları çekildi.