Onurr

Didim Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Mustafa Teke Bekarlığa Veda Etti (VİDEO HABER)

Didim Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Mustafa Teke Bekarlığa Veda Etti (VİDEO HABER) Mustafa Teke, Melisa Kılıç ile evlendi.

Emlak sektöründe yıllardır hizmet veren, Didim Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Mustafa Teke Gönlünü kaptırdığı Melisa Kılıç ile dünya evine girdi.

 

 

Didim’in Tanınmış ailelerinden Fahime ve Ali Teke'nin oğlu Mustafa ile Tülay ve Erdoğan Kılıç'ın kızı Melisa bu mutlu günlerinde sevenleriyle bir araya gelerek dünya evine girdiler.

Özellikle Didim Gayrimenkul sektöründe geniş bir kesim tarafından tanınan, başarılı çalışmaları ve efendi kişiliğiyle takdir toplayan, Emlak sektörünün sevilen başarılı prensi Mustafa Teke, gönlünü kaptırdığı Melisa Kılıç ile 10 AĞUSTOS 2024 Cumartesi Günü görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi.

Özel bir Düğün salonunda yemekli olarak yapılan Düğüne siyaset ve iş dünyasından pek çok önemli isim katıldı.Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Mustafa Kul, Eskinin Didim, şimdinin ise Foça Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Dnz. Albay Ali Saçan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, Efeler Belediye Başkan Yardımcısı Metin Başer, Didim Ticaret Odası Başkanı Hilmi Erbaş, Didim Ziraat Odası Başkanı Hilmi Yıldırım, AK Parti Didim İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş, bazı CHP ve AK Parti belediye meclis üyeleri, DİGİAD üyeleri, STK temsilcileri ile Teke ve Kılıç ailelerinin yakınları ve sevenleri düğünde hazır bulundu.

Nikahı Didim Belediye başkanı Hatice Gençay’ın kıydığı düğünde, misafirler gönüllerince eğlenerek bol bol halay çektiler.

Hüraydın Gazetesi - Bülent ESER