Onurr

CUMHURİYET HALK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ATLI’DAN DİDİM BASININA KAHVALTI

CUMHURİYET HALK PARTİSİ İLÇE BAŞKANI ATLI’DAN

DİDİM BASININA KAHVALTI

CHP Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı ve yönetimi Didim Basın mensuplarını 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeni ile kahvaltıda ağırladı.

Didim’in seçkin cafelerinden Bambu Cafede hazırlanan kahvaltı davetine İlçe Başkanı Aşkın Atlı, Belediye Başkanı Hatice Gençay, Didim Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bahri Yaba, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Doğan, Gençlik Kolları Başkanı Ali Övet, bazı CHP Meclis üyeleri ile Didim’de görev yapan Basın mensupları katıldı.

Samimi sohbet ile geçen kahvaltıda basın mensupları Belediye Başkanı Hatice Gençay’a Didim ve projeler hakkında sorular sorup yanıtlarını aldılar.

Başkan Atlı, “Sizlerle bir arada büyük bir seçim dönemi atlattık, bu noktada seçimden sonra ilk kez bir araya geliyoruz. Seçim süreci boyunca birbirimizi incitmiş olabiliriz o yüzden de şahsım adına sizlerden özür diliyorum. Çok zor koşullarda çalıyorsunuz, mesai saatleriniz yok ve bu mesleği onurlu bir şekilde icra ediyorsunuz. Ve bizlerde sizlerle birlikte bir arada hareket etmekten onur ve gurur duyuyoruz.” dedi. Başkan atlı; “üye sayımız artarak devam ediyor. Mahalle toplantılarımız aralıksız sürdürülmekte. Sezonu iyi bir şekilde geçirdiğimize inanıyorum. Bundan sonra sık sık basınla bir araya gelmek için toplantılar yapacağız. Tekrar gününüzü kutluyor davetimizi onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum”dedi. 

Başkan Gençay’da  yaptığı konuşmada; “Dünya Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Umarım ileride emeğinizin karşılığını alan, sansürsüz ve herkesin hak ettiği şekliyle haberleri doğru bir şekilde yapabildiğiniz seneler diliyorum.” İfadelerinde bulundu. Başkan Gençay; “İlçede turizm sezonun bu yıl uzadı ve 2025 yılında da sezonun erken başlayacak. Amacımız önümüzdeki yıllarda sezonu 12 aya çıkarmak olacak” açıklamasında bulundu.

Didim basın mensuplarıda İlçe Başkanı Atlıya daveti için teşekkür etti.

HÜRAYDIN HABER