Onurr

CHP DİDİM İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

CHP DİDİM İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAMLAŞMA

Cumhuriyet Halk Partisi Didim İlçe Başkanlığı Kurban Bayramı nedeni ile etkinlik düzenledi.

Didim Belediyesi Düğün Salonunda düzenlenen bayramlaşma etkinliğine, CHP Aydın Milletvekilleri Hüseyin Yıldız, Evrim Karakoz, Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay,  İl Başkan Yardımcısı Aytaç Toker, Didim İlçe Başkanı Aşkın Atlı ve Yönetimi, Kadın Kolları Başkanı Gülcan Doğan ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çulha ve yönetimi, CHP li meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Konuklarını salon girişinde İlçe Başkanı Atlı, Kadın Kolları Başkanı Doğan, Gençlik kolları başkanı Çulha karşılayarak bayramlarını kutladı.

Vekiller, belediye başkanı ve il ilçe başkanları partililere yaptıkları konuşmalarda bayramlarını kutlayarak, geçirdiğimiz yerel seçimlerde CHP’nin Türkiye ittifakının yerelde iktidar olduğunu, mevcut hükümet yönetiminin Ülkeyi yönetemediğini, Halkı sefalete ve yoksulluğa mahkum ettiniz, halkta size ders verdi, dediler.

Millet Vekili Yıldız Yaptığı açıklamada;” Belediye Başkanlarımız tüm imkanlarını kullanarak halkın refahını sağlamakla yükümlüdürler. Hepimizin bu çalışmalarda emeği desteği olmalı. Belediye Başkanlarımız partimizin mihenk taşlarıdır. Onların çalışmaları ve halka hizmetleri genel seçimlerde iktidarın değişiminin gerçekleşmesini sağlayacaktır. Ülkenin yerelde kırmızı renge dönüşmesi Türkiye ittifakı ile sağlanmıştır. Ben onlarca defa mevcut Hükümete kanun teklifi verdim ne yazıkki hepside reddedildi. Didim ve Didim gibi turizmin kalbi olan sahil bölgelerimiz, hangi partiden olursa olsun devletten aldığı yardımlar mevcut nüfus sayısına göre destek ala bilmekte. Özellikle CHP li belediyeler devlet yardımlarında çok kısır bir destek almakta. Didim örnek olarak verelim nüfusu yüzbinin biraz üzerinde. Aldığı devlet yardımı bu nüfusa göre. Oysaki turizm sezonunda buranın nüfusu 600-700 binleri aşıyor. Aldığı 100 bin nüfusa göre yardımla 700 bin kişiye hizmet götürecek. Nasıl olacak bu hizmet. Verdiğiniz para personelin maaşına yetmiyor. Hizmet nasıl yapacak. Mevcut hükümet Ülkenin gelir getiren varlıklarını sattı. Elimizde bir Turizm gelir kapısı kaldı. Ben buradan Turizm bakanlığına, diğer ilgili bakanlıklara, İller bankasına, Ak Partinin İl İlçe başkanlarına, yönetimlerine ve saraya sesleniyorum. Açık ve net söylüyorum. Ülkemizin tüm kaynaklarını sattınız. Elimizde kala kala Turizm sektörü kaldı. Onu da bu olumsuz davranışlarınızla yok ediyorsunuz. Verdiğimiz önergeleri neden reddediyorsunuz. Araplardan, ordan burdan para isteyeceğinize Turizmi canlandıracak, Ülkeye gelir getirecek bu sektöre desteğinizi artırın. Gerçekçi yardımlar yapın ki Ülkemizin kalkınma kaynağı olan bu sektörüde yok etmeyin. Turist Ülkemize gelsin. Döviz bıraksın. “ açıklamalarında bulundu.

HÜRAYDIN HABER