Onurr

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Öğrencilerinden Temizlik Etkinliği

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Öğrencilerinden Temizlik Etkinliği

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu Öğrencileri Dünya Temizlik Günü etkinlikleri kapsamında okul ve çevresinde temizlik yaparak farkındalık yarattılar.

Akbük Nurullah Kocabıyık İlkokulu okul yönetimi ve öğrenciler   21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Hep Birlikte “Daha Temiz Bir Dünya İçin!” sloganıyla hareket ederek çevre temizliği yaptılar.

 Okul Müdürü Selda Altan 21 Eylül Dünya temizlik günü nedeniyle yaptığı konuşmasında;

“Sevgili  Öğrenciler,

Okulumuz olarak, çevremizi korumanın ve doğaya olan sorumluluğumuzu yerine getirmenin önemini her fırsatta vurguluyoruz. Bu kapsamda, her yıl tüm dünyada kutlanan ve çevre bilincini artırmayı hedefleyen Dünya Temizlik Günü’nde bizler de bir araya geliyoruz.

Dünya Temizlik Günü, sadece bir günle sınırlı olmayan bir farkındalık hareketidir. Amacımız, çevremizi temiz tutmak, atıkları geri dönüştürmek ve geleceğe daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için öğrencilerimizde kalıcı bir bilinç oluşturmak. Bugün, okulumuzda yapacağımız çeşitli etkinliklerle, doğamıza sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha vurguluyor ve bu sorumluluğu paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Gelin, hep birlikte el ele verelim ve temiz bir çevre, sağlıklı bir gelecek için üzerimize düşeni yapalım. Doğaya saygılı, çevreye duyarlı bireyler yetiştirmenin gururuyla; bugünü en iyi şekilde değerlendirelim. Daha temiz bir dünya için küçük adımlar, büyük farklar yaratır! “ İfadelerine yer verdi

HÜRAYDIN GAZETESİ