Onurr

AKBÜK BÜYÜKEGE SİTESİNDE BİR GARİP OLAY

AKBÜK BÜYÜKEGE SİTESİNDE BİR GARİP OLAY

Didim’in Akbük mahallesi Büyükege sitesinde ikamet eden Nilüfer A.nın geçtiğimiz gün evinin camları, aynı sitede oturmakta olan, zihinsel engelli kadın S.S tarafından kırıldı.

Olayı gerçekleştiren kişinin Zihinsel engelli S.S olduğu komşuların görgü tanıklığı ile de Annesi  Şermin hanım tarafından kabul edildi. Meydana gelen hasarın annesinin tazmin edeceğini bildirmesi ile kırılan camları değiştirildi. Mağdur Nilüfer A.” Korku içerisinde yaşıyorum. Ben yakın zaman önce birlikte yaşadığım annemi kaybettim. Hayatımı yalnız sürdürmekteyim. Zihinsel engelli komşum S. Ne zaman dışarı çıksam, yada evime bir arkadaşım gelse beni olmadık küfürler ve el hareketleri ile huzursuz ediyor. Hatta geçtiğimiz gün Akbük sahilde Arkadaşım ile otururken yanımıza gelip bizi sözleri ile yüksek sesli olarak taciz etti. Jandarmaya haber verdik. Sağ olsun Akbük Jandarma geldi. Onların yanında da hakaretlerine devam etti.

Yine aynı saldırılara, hakaret ve tehditlere maruz kalmaktan korkuyorum. Annesinin daha yakın ilgi ile kızına sahip çıkması gerekmez mi .  Bu gün olayla ilgili şikâyetimden dolayı Akbük Jandarma siteye gelip mağduriyetimin giderilip giderilmediği konusunda beni ziyaret etti. Sağ olsunlar, mağdur insanları koruyup gözeten bir güvencemiz olması beni rahatlattı. Kendilerine teşekkür ediyorum. ”Diyerek mağduriyetini ve Jandarmanın ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

HÜRAYDIN HABER