Onurr

10 NUMARA SPORTİF EFELER 09’DAN AYDIN YILDIZSPOR ANTRENMANINA ZİYARET

10 NUMARA SPORTİF EFELER 09’DAN AYDIN YILDIZSPOR ANTRENMANINA ZİYARET

10 Numara Sportif Efeler 09 kulübü olarak kulüp başkanı Mahmut Gözüaçık, As Başkan Hakan Yılmaz, Sportif Direktörü Emre Doğan, Teknik Direktör Tolga Şanbay, takım kaptanları Sabutay Bayülken ve Furkan Tuşik,  Süper amatör ligde mücadele edecek olan Aydın Yıldızspor’un Kardeşköy tesislerinde yaptığı antrenmanı yerinde izleyerek geçen ay yapılan iş birliği protokolü kapsamında, istişarelerde bulunuldu.

Aydın Yıldızspor başkanı Özcan Kaya ve Yıldızspor teknik ekibin misafir ettiği antrenman ziyareti Aydın futbolu için gelecek yıllar içerisinde 10 Numara Sportif Efeler 09 ve Aydın Yıldızspor için işbirliğinin geliştirilmesi konuşuldu.

Yapılan açıklamada “10 Numara Sportif Efeler 09 Başkanımız Mahmut Gözüaçık sporcularla yaptığı sohbette, futbolcu olmanın ana kriterinin, antrenörleriniz belki de her gün söylüyorlardır. İyi beslenme, İyi dinlenme, İyi Çalışma yapmayan sporcunun profesyonel takım basamaklarını çıkamayacağını belirtti. Bu nedenle sizlere rol model olacak takım kaptanlarımız Sabutay ve Furkan Tuşik’den nasıl çalıştıklarını, nelere dikkat ettikleri öğrenin, sizler için buradayız, sizleri öncelikle antrenman ve maçlarda takip edeceğiz, Profesyonel takımımız kamp ve antrenmanlarına davet edeceğiz, Ege bölgesinin en önemli Özkaynak projesine tam destek sağlayacağız. Kaya Başkanın başardıkları ortada, biz birlikte daha iyiyi nasıl yapabiliriz, geleceğimizin teminatı sporcularımızı üst basamaklara nasıl çıkarırız, milli takımlara nasıl kazandırırız, kariyer planlamasını nasıl doğru yapabiliriz onun için buradayız. Kaya Başkan ve teknik ekibe çok teşekkür ediyoruz, 10 Numara Sportif Efeler 09 takımımıza yeni Uğur’lar Tayyip’ler kazandıracağına yürekten inanıyor ve başarıların devamını diliyoruz dedi.

Aydın Yıldızspor Başkanımız Özcan Kaya öncelikli hedeflerinin sağlıklı bireyler yetiştirmek için spor yapmanın çok önemli olduğunu, spor yapan bireylerin içinden yetenekli olanları daha 16- 17 yaşlarında Aydın Yıldızspor A takımına kazandırdıklarını ve ülkemizde A takım seviyesinde en genç oynayan takım kurduklarını, işbirliği kapsamında bu yıl 10 Numara Sportif Efeler 09 profesyonel takımımıza bir çok oyuncu kazandıracaklarını, önümüzdeki ve sonraki yılların planlanması için istişarelerde bulunarak, Aydın gençliğine ve Türk futboluna önemli katkılar sağlayacak futbolcuları yetiştirmek ve kazandırmak için mücadele ederken, aynı mücadeleyi sporcularımıza da vermesi gerekliliğini vurguladı.” denildi 

Başkan Mahmut Gözüaçık, Kaya Başkana Efeler 09 forması hediye ederken, sporculara da baklava ikramında bulundu.

10 Numara Sportif Efeler 09 kulübü olarak, 20024/25 sezonunun Aydın Yıldızspor A takım ve genç takımları için sakatlığın olmadığı başarılarla dolu bir yıl geçirmesi temennisinde bulunuldu.